Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Café in Stadskanaal probeert geld op te halen via Kickstarter

90af5d2d307cbe46cbc1c4806d0e2712_largeSTADSKANAAL – Op Kickstarter.com is een project geplaatst om voormalig café de deure nieuw leven in te blazen. Het nieuwe café gaat de aardbol heten, als het project gaat slagen. Op dit moment hebben 6 mensen geld ingelegd. Het idee is afkomstig van Ellen Beishuizen woonachtig in Stadskanaal.

Kickstarter.com is een Amerikaanse crowdfunding website, waarop projecten door derden gefinancierd kunnen worden. Naar eigen zeggen heeft Kickstarter zo al meer dan een miljard dollar opgehaald van 5,7 miljoen gebruikers voor 135.000 projecten als films, shows, videogames en gadgets

Voor wie ook geld in kan leggen, het kan nog 30 dagen! bekijk hier het project.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.