Direct naar de inhoud.

Halloweenmiddag in de Kanaalpassage

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL – Op woensdag 29 oktober a.s. wordt er in de Kanaalpassage een Halloweenmiddag georganiseerd voor kinderen van 4-t/m 12 jaar van 13.30 uur tot 16.00 uur. Er is ruimte voor 50 kinderen en deelname vindt plaats door inschrijving. De toegang is gratis. Zelf meenemen: een lepel en een appelboor.Het deelnameformulier vindt je in de regiokrant en kan worden ingeleverd bij The Read Shop in de Kanaalpassage.

T/m zaterdag 25 oktober staat de kermis nog op het Gen. Maczekplein. Kermis is van oudsher volksvermaak nummer één. Zwieren en zwaaien en genieten van een overheerlijke oliebol, of een suikerspin. Ook de komende weken weer volop activiteiten dus in het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, u aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal. En u weet het: op donderdagavond is er de vaste koopavond in Stadskanaal en parkeren is gratis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-