Direct naar de inhoud.

Plus-team wordt nog zichtbaarder in de Parkwijk

  • door:
  • op:

DrouwenerhofSTADSKANAAL – Aanstaande donderdag rond 16.00 uur zullen wethouders J. Hamster en R. Plieger het nieuwe Plus-team in de Parkwijk Stadskanaal installeren. Aansluitend vindt in de Drouwenerhof (Drouwenerstraat 15) de wijkmarkt plaats.

 
Plusteam
Sinds begin dit jaar werkt een groep mensen, onder begeleiding van NOVO, in de Parkwijk aan het schoonhouden van het Julianapark. Zo wordt het zwerfvuil van de straten gehaald en worden speeltoestellen in de wijk schoongemaakt. Deze groep doet dit in opdracht van de gemeente. Het initiatief ontstond door samenwerking van NOVO met andere organisaties in de wijk en de wens van de gemeente om in te spelen op de ontwikkelingen in het sociale domein. Cliƫnten van NOVO doen werk midden in en voor de wijk, dichtbij de burgers. De bewoners van de wijk waarderen het werk dat gedaan wordt. Dit bleek uit een schouw die door de gemeente in aanwezigheid van enkele leden van de wijkraad gedaan werd. Men is erg tevreden over hoe de wijk eruit ziet. Om waardering uit te spreken voor hun werk, geven de samenwerkende partijen het team de naam PLUS. Deze partijen zijn Novo, gemeente, wijkraad, Lentis, ProStadskanaal, Lefier, Wedeka en Leger des Heils.

Na de installatie van het PLUS-team door de wethouders krijgt het team hesjes uitgereikt met het logo en de naam van het PLUS team. Hierdoor is het PLUS team nog zichtbaarder in de wijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-