Direct naar de inhoud.

Open Huis Sportaanbieders Stadskanaal voor mensen met een beperking

  • door:
  • op:

Sportplein GroningenSTADSKANAAL – Drie sportverenigingen in de gemeente Stadskanaal doen mee met ‘ Open Huis Sportaanbieders’ tijdens “November, aangepast in beweging”! Deze maand staat in onze provincie aangepast bewegen en gehandicaptensport centraal omdat meer aandacht voor dit thema belangrijk en zeer welkom is. Door het organiseren van Open Huizen willen we mensen met een beperking laten kennismaken met de verschillende mogelijkheden die er voor hen zijn op het gebied van sport & bewegen. Gratis en geheel vrijblijvend kunnen zij deze maand een kijkje komen nemen bij sportaanbieders die hun deuren hiervoor openen.

Jong, oud, beperkt of niet beperkt. Iedereen moet kunnen sport en bewegen. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om het sportaanbod voor mensen met een beperking of chronische aandoening extra onder de aandacht te brengen, organiseert Sportplein Groningen in de gehele maand november ‘Open Huis Sportaanbieders’. In Stadskanaal doen de volgende sportaanbieders mee: Korfbalvereniging Stadskanaal ’74, De Page Boulers en Reumactief.

In totaal doen bijna 40 sportaanbieders mee met dit initiatief in de provincie Groningen.
Benieuwd naar het aanbod in de maand november? Kijk op www.sportpleingroningen.nl/openhuis voor een overzicht van alle activiteiten waar je vrijblijvend een kijkje kunt komen nemen.

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal