Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouder Vlagtwedde stapt op

Rene Ter Horst ( F: vlagtwedde.nl )

Rene Ter Horst ( F: vlagtwedde.nl )

SELLINGEN – Wethouder René Ter Horst is met onmiddellijke ingang gestopt als wethouder van de gemeente Vlagtwedde. Ter Horst voelde zich te weinig gesteund door zijn partij Gemeentebelangen. Gemeentebelangen Vlagtwedde haalde bij de afgelopen verkiezingen vijf zetels en bleef hiermee de grootste politieke partij in de gemeente. Rene ter Horst zegt in een persbericht dat het werk als dagelijks bestuurder een te zware wissel trok op zijn gezinsleven. Vandaag zegt hij echter in het DvhN dat de ware reden niet zijn gezinsleven was. De ex wethouder vond dat hij te weinig steun kreeg en had op meer krediet gerekend.

Voor Janneke Kruiter van gemeentebelangen Vlagtwedde komt dit alles als een donderslag bij heldere hemel. De partijbestuurster kon nog niet zeggen wie Ter Horst op gaat volgen. Kruiter vandaag in het DvhN:” Nogmaals, dit bericht komt heel onverwacht. We hebben nog geen kandidaat, we moeten op zoek. Maar we hebben de andere coalitiepartijen wel laten weten dat we in de coalitie blijven en met een nieuwe wethouder komen.”

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.