Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Noabershoes Veelerveen komt met reeks luisterconcerten

foto-brochure-theater-2015-2016VEELERVEEN – Zaterdagavond 1 november is de aftrap van een serie van 4 (luister)concerten die ook gedurende het winterseizoen 2014-2015 weer worden gehouden in Ons Noabershoes te Veelerveen. De op en top Groninger tekstschrijver/zanger Erwin de Vries die reeds 20 jaar optreedt met z’n Groningstalige liedjes, bijt die avond de spits af met een avondvullend programma, waarbij hij wordt begeleid door z’n gitarist Christof Bauwens. U zult o.a. kunnen genieten van werk van z’n prachtige nieuwste cd “De Tocht van de Noakende Zunderling”, maar ook liedjes van eerder verschenen cd’s zullen de revue passeren. De aanvang van het concert is 20.00 uur. De entree bedraagt € 10,00.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.