Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Firebeatz naar FOX tijdens House Revolution op 8 november!

Firebeatz official 2014_v2STADSKANAAL – Op Secret Forest festival was het House Revolution podium één van de eyecatchers en stonden daar o.a. DJ Chuckie, Quintino, Jay Hardway en Vato Gonzalez live on stage! Maar House Revolution gaat door!

Firebeatz zijn nieuw binnen gekomen op #56 in de DJ Mag Top100 en komen 8 november naar FOX Nightlife! Heel bijzonder, want ze draaien eerst in India, dan naar Stadskanaal en dan weer door naar Canada! Ze hebben ondertussen de grootste clubs en festivals gehad, waaronder: Tommorowland, EDC Las Vegas en Electric Zoo.

Ze draaien meer in het buitenland dan in Nederland en zijn o.a. bekend van de megahit ‘Bazooka’. Op dit moment staan ze op #1 van de beatport charts met: ‘Calabria’ en hebben meer dan 20 miljoen views met de track ‘Helicopter’ die samen met Martin Garrix hebben geproduceerd.

Ze zeggen zelf dat ze House draaien met een ruig randje en zullen FOX zeker laten schudden op zijn grondvesten.

Special Guest Tickets:
Niet in de rij bij de ingang, de entree, de garderobe en niet eens bij de munten, maar toch op stap in FOX? Koop dan van te voren jou ticket online op www.fox-stadskanaal.nl. Je kan dan via onze VIP ingang naar binnen, hoeft nergens te wachten en krijgt ook gelijk je consumptiemunten. Bestel jouw ticket inclusief entree, garderobe en 10 munten voor € 24,00 (ex. fee) en ga als VIP op stap naar de dikste House Revolution van 2014! Let op: Special Guest Tickets zijn beperkt beschikbaar.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.