Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open dag Kloosterheerd op 12 november

meanderTER APEL – Woonservicecentrum Kloosterheerd in Ter Apel opent woensdag 12 november van 13.00 tot 16.00 uur haar deuren voor belangstellenden. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen hoe het nieuwe wonen is in Kloosterheerd.

 

Wilt u een kijkje nemen en informatie krijgen over het zelfstandig wonen in een woonservicecentrum? Bezoek dan woensdag 12 november woonservicecentrum Kloosterheerd aan de Dr. Bekenkampstraat 55 in Ter Apel. Naast een rondleiding door het woonservicecentrum, kunt u informatie krijgen over huren in Kloosterheerd, veilig wonen, hulpmiddelen, verschillende services en thuiszorg. Ook kunt u een kijkje nemen in ingericht appartement en genieten van een proeverij in het restaurant van Kloosterheerd.

Veilig en vertrouwd wonen
In woonservicecentrum Kloosterheerd woont men zelfstandig, met alle voorzieningen voorhanden, mocht zorg en/of service gewenst zijn. De appartementen en studio’s worden verhuurd door woningcorporatie Woonzorg Nederland. De zorg en services worden geleverd door Zorggroep Meander. De (thuis)zorg is altijd dichtbij en u kunt gebruik maken van allerlei voorzieningen die het woonservicecentrum biedt. In het dienstenpakket zit standaard elke dag een warme maaltijd in het restaurant en alarmering. Verder heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van bijvoorbeeld de wasservice, huiswinkel en de kapper in Kloosterheerd. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.