Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas intocht in Musselkanaal

Sint

Sint in de Kanaalstreek (F: R. Wiekenkamp)

MUSSELKANAAL – Sint en zijn Pieten komen ook weer naar Musselkanaal. Zaterdag 22 november zullen ze Musselkanaal gaan aandoen. Om 13.00 uur kunnen de kinderen, hun ouders en familie ze welkom heten op het Willem Diemerplein. Er zal (net als vorig jaar) een groot feest gehouden worden.  Dus kom allemaal, en wees op tijd om de Sint en zijn Pieten te ontmoeten. Of Sinterklaas Musselkanaal aandoet in zijn prachtige rijtuig/koets met de pakjes- vrachtwagen is nog onbekend. De telefoonverbinding met Spanje was wat slecht. Maar we hebben duidelijk gehoord: Sinterklaas is onderweg naar Musselkanaal!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.