Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kid de Blits op alcohol-vrij feest in Groningen

Poster-MaklukSquadGRONINGEN – Zeven media vormgeving studenten van het Alfa-College in Groningen zijn een aantal weken geleden begonnen aan een spannend project. De studenten zetten een gehele campagne op om jongeren de gevaren en risico’s van alcohol misbruik te laten zien. Het project word vanuit het Alfa-College en overheidsinstantie “MaklukZat: van 16 naar 18” georganiseerd.

De zeven mannelijke studenten, die bij de naam van MaklukSquad gaan, zijn fanatiek bezig met hun campagne. Zo organiseren de jongens op 27 november een alcohol-vrij feest in het News Café te Groningen.

Op dit feest zal niemand minder dan Kid de Blits te zien zijn, met support van Saint Grey en Tommie Brink. Ook zal er binnenkort nog een special guest bekend gemaakt worden.

Voor meer informatie over MaklukSquad kun je www.makluksquad.nl of de MaklukSquad Facebook pagina bezoeken. Ook zal via de Facebook een exclusief “Squad” t-shirt worden verloot onder een gelukkige volger.

Dus heb jij zin in een leuk feestje, kom dan vanaf 20:00 uur naar het MaklukSquad evenement op 27 november in het News Café aan het waagplein nummer 5 te Groningen.

Voor slechts €2,50 kun je al een kaart reserveren. Aan de deur kost de entree €4,-.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.