Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PvdA Stadskanaal waarschuwt voor komst windmolens

Monique Kroom in de radiostudio

Monique Kroom (PvdA) in de radiostudio

RTVS – Monique Kroom (raadslid PvdA Stadskanaal) voelt mee met het regionale bedrijfsleven. Die dreigen op te stappen als er windmolens geplaatst worden langs de gemeentegrens met Stadskanaal. Dat zei Kroom afgelopen vrijdagavond in het programma ’S-Express’ bij RTV Stadskanaal. Het bedrijfsleven denkt dat Stadskanaal onaantrekkelijk wordt doordat de plaats verdwijnt achter een woud van Windmolens. Kroom ziet dit ook als een grote bedreiging. Kroom: “Als je straks vanuit een flat in Stadskanaal richting Drenthe kijkt zul je alleen nog maar windmolens gaan zien. Inwoners van onze gemeente beseffen niet of onvoldoende wat hun te wachten staat. Daarom ben ik blij met het draagvlakonderzoek wat nu uitgevoerd wordt. Hiermee kunnen we aantonen dat die windturbines van 200 meter er echt niet moeten komen”.

Monique Kroom in gesprek met Bert Jan Brinkman:

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

5 Reacties op “PvdA Stadskanaal waarschuwt voor komst windmolens

 1. Volgens mij heeft de Pvda al een klap van die molen gehad. Zie zorg, zie werken met behoud van uitkering, zie wedeka. Totaal de weg kwijt.
  ,

 2. Wat een domme opmerking anit PvdA. Zeker weer een domme Sper. Houd in vredesnaam op met politiek voeren over de ruggen van de mensen.

 3. Truida Weinans-fruitema

  ze mogen ze mij in de tuin plaatsen 2hectare grond lijkt mij beter dan straks duur betalen aan Duitsland die zijn goed bezig.

 4. Onbegrijpelijk hoe een PvdA’er zo tegen duurzaamheid kan zijn. Geen wonder dat die partij zal uitsterven als de dinosauriers.

 5. http://www.independent.co.uk/environment/green-living/are-wind-farms-a-health-risk-us-scientist-identifies-wind-turbine-syndrome-1766254.html

  Veel mensen maken een vergelijk met Duitsland maar de windmolens die hier gepland zijn staan nergens in Europa, wel in Australië. Enkele weken geleden zijn hier 2 Australische windboeren geweest die hun Nederlandse collega’s wilden waarschuwen omdat zij zelf niet meer in hun eigen boerderij kunnen slapen. Zij weren in een achterkamertje ontvangen en keerden onverrichter zake terug omdat ze unieke verhaal niet mochten houden!! Zo werkt dat hier dus. Het probleem zit hem in het laag frequent geluid dat je niet hoort maar die klachten veroorzaken aan hart, longen, baarmoeder, enz. De W.H.O. ! heeft zelfs een advies de wereld ingestuurd om te stoppen met het bouwen van windparken totdat er meer duidelijkheid is over deze klachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.