Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dit jaar geen Tafelhuis via RTV Stadskanaal

Het Tafelhuis 2013 in de avonduren

Het Tafelhuis 2013 in de avonduren

WINSCHOTEN – Van donderdag 18 december tot en met maandag 22 december organiseert rondetafel Winschoten wederom ‘Het Tafelhuis’. Een Groninger variant op het glazenhuis van 3FM. Vorig jaar werd er geld ingezameld voor de voedselbanken in Oost en Zuid Groningen. Dit jaar zal er geld worden ingezameld voor de stichting Jarige Job. Het tafelhuis wordt dit jaar niet zo breed ondersteund als vorig jaar. Toen werd het uitgezonden op maar liefst zes lokale radiozenders in de provincie Groningen. Dit jaar is het Tafelhuis te horen bij de omroepen LOGO, Havenstad FM en Radio Westerwolde. [ Meer lezen via Semsland.nl ]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.