Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV Stadskanaal en Radio Parkstad breiden samenwerking verder uit

mengpaneelRTVS / RADIO PARKSTAD – De samenwerking tussen Radio Parkstad en RTV Stadskanaal wordt nog intensiever. Onlangs werden de vrijdagavond en de zaterdagmiddag al grotendeels aan elkaar gekoppeld met gezamenlijke producties. De organisaties hebben nu besloten dit uit te breiden met gezamenlijke programma’s op de dinsdagavond en zondagmiddag.

Vanaf dinsdagavond 18 november kun je het programma ‘Het Grote Mysterie’ en ‘back to the Sixtees’ volgen als gezamenlijke producties. Op de zondagmiddag zal de ‘Muzikale Zondag Stampot’ (easy listening en lounge) gelijktijdig te horen zijn via beide zenders tussen 12.00 en 14.00 uur. [Lees meer op: Semsland.nl ]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.