Direct naar de inhoud.

Oorkondes voor sociaal betrokken ondernemers

de winnaars van de oorkondes: Tuingroen links, Best Western rechts
de winnaars van de oorkondes: Tuingroen links, Best Western rechts

STADSKANAAL – Twee bedrijven die zich inzetten voor het behoud en creëren van werkgelegenheid voor kwetsbare groepen zijn door de gemeente Stadskanaal in het zonnetje gezet. Tijdens de Noordelijke Promotiedagen in MartiniPlaza in Groningen ontvingen Tuingroen Stadskanaal en Best Western Stadskanaal een certificaat van waardering.
De oorkondes werden namens wethouder Francis Boen uitgereikt door Jakko Zwartsenburg, manager ROB. Dat gebeurde op plein Stadskanaal, tijdens een speciale presentatie. De twee ondernemers toonden zich zichtbaar en hoorbaar vereerd met de onderscheiding. De gemeente riep tijdens de presentatie op de Promotiedagen de bezoekende ondernemers ook op gebruik te maken van vouchers, waarmee bedrijven (ook financieel) worden gestimuleerd werkloze jongeren in te zetten.

2 reacties op “Oorkondes voor sociaal betrokken ondernemers”

  1. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat Tuingroen (Lokken) hier wordt neer gezet als soziale werkgever? Misbruik is het juiste woord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-