Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Evert Idema (SP Stadskanaal) wil duidelijkheid wasservice WZP

Evert Idema (zittend) legt uit aan Bert Jan Brinkman. (F: S-express)

Evert Idema (zittend) op archieffoto RTVS

STADSKANAAL – Evert Idema, de fractievoorzitter van de lokale SP, gaat aanstaande maandagavond enkele belangrijke vragen stellen tijdens de gemeenteraadsvergadering. Hij doet hierbij een beroep op artikel 109 van het Reglement van Orde van de raad van de gemeente Stadskanaal.  Idema wil openheid over een brief met reclame voor een wasservice bedrijf die verzonden is door de gemeente Stadskanaal. Mensen die het voortaan zonder huishoudelijke hulp moeten stellen, kregen enkele weken geleden deze folder toegestuurd.  Tijdens het vragenuur aanstaande maandagavond kondigt Idema aan onderstaande vragen te willen stellen aan het College:

1. Heeft het college kennisgenomen van het artikel in het Dagblad van het Noorden van 10 november j.l. met de kop ‘Wasbedrijf niet brandschoon’?

2. Wat is de reactie van het college daarop?

3. Op welke gronden heeft het college besloten samen te werken met WZP holding en welke afspraken heeft het college daartoe gemaakt?

4. Op welke gronden heeft het college besloten om slechts met één marktpartij samen te werken dan wel de flyer te verzenden?

5. Heeft het college (voor)onderzoek gedaan naar dit bedrijf en zoja waaruit bestond dit onderzoek,wat waren de bevindingen en zonee,waarom niet?

6. Op welke wijze is het college voornemens om het beeld dat bij cliënten ontstaan is weg te nemen?

 
De raadsvergadering is maandag 17 november vanaf 19.30 uur thuis, in de auto of op het werk te volgen via RTV Stadskanaal. Stem af op een van onze kanalen (ether, kabel, livestream).

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.