Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PrO Stadskanaal in actie voor Serious Request

Sebastiaan Den Boef

Sebastiaan Den Boef

STADSKANAAL –  Een aantal van de leerlingen uit de onderbouw van PrO Stadskanaal (school voor praktijkonderwijs) zijn voor vrije tijdsbesteding acties aan het opzetten voor het glazenhuis van  3FM Serious Request, waarmee de DJ’s ieder jaar geld ophalen voor een stille ramp.
Er wordt een rap gemaakt samen met Sebastiaan den Boef (rapper Sebas-T), om geld op te halen. Verder zullen er nog meer acties opgezet worden. Om alvast de aandacht te vragen voor deze acties waren Sebastiaan den Boef en mevr. Overwater vrijdag 31 oktober al eens aangeschoven in de vrijdagavondshow van RTV-Stadskanaal de S-Express.

De rap is klaar!
Vrijdag 21 november is het zover. Na een korte rondleiding door de studio schuiven de leerlingen wederom aan in de S-Express om nogmaals aandacht te vragen voor deze actie, te vertellen over de praktijkschool en… natuurlijk laten we de rap horen!

Doneren
Doneren kan nu al! Kijk hiervoor op http://www.kominactie.nl/rap

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.