Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sint en zijn knechten verheugen zich op de komende weken

Sint in Stadskanaal (F: RTVS)

Sint in Stadskanaal (F: RTVS)

STADSKANAAL – Nu Sint afgelopen zaterdag tijdens een geweldige intocht is aangekomen zal hij met zijn knechten nog een poosje in en rondom Stadskanaal blijven en de kinderen verrassen met allerlei gezellige activiteiten. Woensdag 19 november tussen 14.00-en 16.00 uur zal de Sint met een paar van zijn Knechten aanwezig zijn in de Kanaalpassage om samen met de kinderen op de foto te gaan. Dan zal ook de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd plaatsvinden

Zaterdag 22 november om 11.00 uur (inloop 10.45 uur: In de Bibliotheek van Stadskanaal zal een Sinterklaas Voorleestournee met Dieuwertje Blok worden gehouden.. De presentatrice van het Sinterklaasjournaal, is dit jaar niet alleen te zien op televisie, maar ook in bibliotheken door het hele land. In elke provincie van Nederland bezoekt Dieuwertje een bibliotheek. Ook is overal een plaatselijke boekhandel aanwezig om de boeken te verkopen, waaruit Dieuwertje Blok voorleest. Dieuwertje leest niet alleen voor, maar zet handtekeningen en gaat met de kinderen op de foto. Er is een optreden van het kinderkoor van de Muziekschool en Sint en zijn knechten komen naar de bibliotheek. De toegang:is gratis.

Zaterdag 29 november van 12.00-tot 16.30 uur is de Sint met een groot aantal van zijn knechten te vinden in de Menistenlaan en op het Menistenplein om voor dit jaar het Sinterklaasfeest af te sluiten. Het wordt een gezellige spellenmiddag samen met de Knechten van de Sint. De kinderen kunnen een Pietendiploma behalen.

www.winkels-stadskanaal.nl ]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.