Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oost-Groninger verkeerscontrole focust op inbrekers

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.Winschoten – De politie controleerde dinsdag bij Winschoten, Blijham, Bellingwolde en Stadskanaal het verkeer met behulp van het zogenoemde ANPR. Hierbij worden de kentekenplaten van auto’s gescand.

De controles richtten zich in eerste instantie op personen die in verband kunnen worden gebracht met woninginbraken. Dat leverde een aantal verdachte personen op die vervolgens werden gecontroleerd. Er werden echter geen inbrekers aangehouden.

Daarnaast werd voor zo’n 1500 euro aan achterstallige boetes binnengehaald. Een vijftiental automobilisten kregen een bekeuring voor diverse verkeersovertredingen. Er werd onder andere verbaal uitgeschreven voor niet-handsfree bellen, kapotte verlichting, rijden zonder rijbewijs en het niet dragen van de gordel. Een automobilist uit Polen werd betrapt met valse kentekenplaten. Hij kon een boete van ruim 700 euro betalen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.