Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De gemeente Stadskanaal rijdt elektrisch

Elektrische auto bewerktSTADSKANAAL – De gemeente Stadskanaal heeft een volledig elektrisch aangedreven bestelauto in gebruik genomen. Hiermee bespaart Stadskanaal op jaarbasis aanzienlijk op brandstofkosten. De gemeente heeft gezocht naar de meest duurzame oplossing voor een auto die aan vervanging toe was. De aanschaf van de elektrische auto past binnen het duurzame beleid van de gemeente Stadskanaal. In het kader van de nota Duurzaamheid maakt de gemeente zich hard voor duurzame oplossingen op het gebied van energieverbruik en -winning, isolatie en bouw, voor zowel de gemeente als de inwoners.

Op de foto overhandigt wethouder Peter Gelling de sleutels van de auto aan energieambtenaar Ruben Martowirono.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.