Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opening Poiesz supermarkt in Musselkanaal

Poiesz supermarkt opening in Musselkanaal

Poiesz supermarkt opening in Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Woensdagmorgen, om even voor negen, vond de opening van de nieuwe supermarkt Poiesz in Musselkanaal plaats. Buiten stonden, toen wij arriveerden rond 8.30 uur, mensen het verkeer naar de parkeerplaats te begeleiden én er stonden mensen in een rij te wachten om naar binnen te kunnen. Maar voordat we naar binnen mochten, kwam er een meneer met een flinke schaal met leuk uitziende kleine gebakjes.Die was hij aan het uitdelen maar tijdens het uitdelen was er een mevrouw, ik zal geen namen noemen,die het uitdelen behulpzaam van hem overnam.Die meneer zei dat als er een vacature kwam….enz.Het blad was leeg en kwam gevuld weer terug. Die meneer vroeg “waar is m’n collega”? De dame naast mij riep”ja, HIER”! En weer bood ze haar hulp.

Opeens kwamen er 3 spelende MUZIKANTEN in fors tempo de hoek om! Het was echt verrassend en gezellig. Aangezien het nogal fris was en de muzikanten zeer sportief gekleed waren ( in korte broek en met blote benen) zullen die het zeker niet warm gehad hebben.Er stonden 2 koffiezetapparaten, met koffie, buiten en iedereen die zin in koffie had mocht het nemen.Echt leuke service, waardoor het wachten werd veraangenaamd.

Vóór de klok van negen kregen we een toespraakje van de algemeen directeur. Hij noemde ook, met name, de harde werkers die in een mum van tijd de zaak hadden leeg gemaakt,omgebouwd, opgebouwd en gevuld zodat het nu geopend kon worden !! Na het oplaten van 300 ballonnen in de kleuren van POIESZ (dus groen en oranje) ontvingen we,de mededeling dat er pakketten voldoende waren, en kregen we allemaal, toen we aan de beurt waren, een winkelwagentje aangereikt.

Binnen stond de geluidsinstallatie met muziek aan, steeds onderbroken voor extra aandacht op de reclame artikelen. De winkelpaden zijn zeer ruim alle personeelsleden waren vriendelijk,attent en bereidwillig. Bij de kassa werden de boodschappen in een mooie stevige tas gepakt, helaas maar éénmalig. Al met al heeft menigeen geruime, prettige tijd doorgebracht in de POIESZ in Musselkanaal.Hartelijk dank, veel succes gewenst en zeker tot ziens.

Tekst en foto ingezonden door msk-tje-musselkanaal

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.