Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opnieuw ontslagen bij NDC Mediagroep

dvhn krantGRONINGEN – Opnieuw gaan er banen verdwijnen bij de NDC Mediagroep, de uitgever van onder meer het Dagblad van het Noorden. Bronnen binnen de uitgever melden dat het om ongeveer honderd arbeidsplaatsen zou gaan. De directie heeft het personeel gisteren geïnformeerd over deze ontslagronde. RTV Noord schrijft dit vandaag op haar website.  Waar de klappen precies gaan vallen is nog niet duidelijk volgens de regionale omroep. Vorig jaar werden er ook al 250 banen geschrapt bij de NDC Mediagroep.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.