Direct naar de inhoud.

Sinterklaas vandaag in Musselkanaal aangekomen

  • door:
  • op:
Sinterklaas en burgemeester Galama in Musselkanaal
Sinterklaas en burgemeester Galama in Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Van de Musselkanaal Piet – Op zondag 16 november vertrokken Sinterklaas en zijn Pieten allemaal met de boot op weg naar Nederland. Tussentijds werden er diverse plaatsen aangedaan (vorige week nog Stadskanaal).

Sint moest echter ook rekening houden met een héél speciale dag. Ze moesten namelijk op zaterdag 22 november aankomen in Musselkanaal. Precies om 13.00 uur werden ze daar, bij het kleine Klappie namelijk opgewacht door de burgemeester.

Musselkanaal Piet: “Sinterklaas krijgt daar een rondleiding over het Willem Diemerplein, want DSCF8832dat is, zoals ik heb begrepen, heel erg veranderd. Wij moeten dus op tijd aanwezig zijn!!  Ook is er muziek van o/a Amicitia en een optreden van de Dikdakkers met het het liedje wij willen zwarte piet in Musselkanaal”, aldus de Musselkanaal Piet. Alle kinderen in Musselkanaal mogen vanaf vandaag natuurlijk weer de schoen zetten..

Foto’s en tekst van onze Sint correspondent msktje uit Mussselkanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-