Direct naar de inhoud.

Al meer dan 14.000 kniepertjes verkocht in Maarsstee

  • door:
  • op:

KniepertjesSTADSKANAAL – Aanvankelijk hadden veel voorverkopers van de kniepertjes in Maarsstee het voorgevoel dat minder mensen bereid waren kniepertjes te kopen dit jaar. De belangrijkste argumenten langs de deur waren: ze hebben zelf een kniepertjesijzer aangeschaft, krijgen ze van familie of vrienden of doen zelf mee aan een dergelijke actie.

Maar bij het opmaken van het eindresultaat is er nauwelijks minder verkocht: alleen al in Maarsstee hebben de bewoners 14.200 kniepertjes besteld, aldus woordvoerder Gerrit Bruggink. De bewoners hebben dus weer massaal gekozen voor de kniepertjes van het buurtcentrum omdat ze ze lekker vinden of omdat ze het buurtcentrum willen steunen of beide. Daar komt de losse verkoop en de verkoop op de Kerstmarkt van 13 december nog bij. Dat wordt dus weer aanpoten met het bakken, pakken en bezorgen van zo’n 16.000 kniepertjes in de periode van vijf dagen tussen 27 november tot en met 2 december.

Zo’n 30 vrijwilligers staan weer klaar om de klus te klaren en hebben er zin in. Het buurtcentrum zorgt tussen de middag voor gezamenlijke warme maaltijden. Het kniepertjes bakken is naast de opbrengst voor het buurtcentrum ook een sociaal gebeuren in de wijk. Het gaat ook om vijf leuke en gezellige dagen met elkaar.

Er kunnen nog steeds kniepertjes worden besteld bij het buurtcentrum, per email
info@maarsstee.nl of telefonisch bij Reina Kiewiet 06 2808 9332 of het buurtcentrum 0599 659749.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-