Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Redactrice WesterwoldeActueel bestolen in Refaja ziekenhuis van mobieltje

diefstal-telefoonSTADSKANAAL – Dinsdagmorgen is een mobiele telefoon van een redactrice van WesterwoldeActueel gestolen. De redactrice was in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal aanwezig toen in alle hectiek door ernstige familieomstandigheden haar mobiele telefoon, een zwarte iPhone 5C met een fel groen hoesje, uit haar handtas is gestolen tijdens een toiletbezoek. Nadat de telefoon gestolen was heeft ze getracht deze te bellen. Helaas was deze meteen uitgezet door de dief. KPN heeft vervolgens het nummer afgesloten. Na contact met een beveiliger van het ziekenhuis werd duidelijk dat er weinig camera’s aanwezig zijn en bij de toiletten helemaal niet.

Mocht de dief spijt hebben van zijn daad dan kan hij voor 27 november 09.00 uur contact opnemen met WesterwoldeActueel en de telefoon vervolgens terugbrengen. Er zal dan geen aangifte worden gedaan en zijn identiteit zal niet bekend worden gemaakt. Na deze datum zal er aangifte worden gedaan bij de politie wegens diefstal.

(Bericht 1 op 1 overgenomen van onze collega´s van de lokale omroep Radio Westerwolde/Westerwolde Actueel)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.