Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas zwaait uit op 29 november in centrum Stadskanaal

Sint wordt welkom geheten door Burgemeester Galama (F: Marc Dol / RTVS)

Sint in Stadskanaal (F: Marc Dol / RTVS)

STADSKANAAL – Zaterdag 29 november komt de Sint nog één keer naar Stadskanaal om met alle kinderen een knallend afscheidsfeest te vieren. De Sint is met een groot aantal van zijn knechten te vinden in de Menistenlaan en op het Menistenplein van 12.00-tot 16.30 uur. Het wordt een gezellige muziek- en spellenmiddag samen met de Knechten van de Sint. De kinderen kunnen, als ze aan een aantal spellen hebben mee gedaan, een heus Pietendiploma behalen.

 

Sint en zijn knechten zullen hun uiterste best doen alle kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen voor ze weer vertrekken. De Centrum Winkeliers Stadskanaal staan garant voor een heerlijk middagje vertoeven in Stadskanaal. Sint vertrekt uiteindelijk op 5 december definitief uit Nederland om volgend jaar terug te keren.  Op 6 december komt Sinterklaas  zijn neef ‘de Kerstman’ in ons land aan..

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.