Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Adventsdienst in Christelijk Gereformeerde Kerk te Onstwedde

evangelie platformONSTWEDDE – Op DV 30 november, 1e Adventszondag, wordt in de Christelijk Gereformeerde Kerk te Onstwedde een Adventsdienst gehouden. Het thema van deze dienst is: Groot licht! Voorganger is Ds. J. Oosterbroek uit Kantens. Medewerking wordt verleend door het Chr. Mannenensemble Pekela. Aanvang om 19.00 uur. De dienst is georganiseerd door het Evangelisatieplatform Alteveer – Onstwedde – Vlagtwedde. Na afloop is er gelegenheid om bij een kopje koffie of fris nog even na te praten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.