Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerst – en Moonlightshopping in Stadskanaal

Kerst-en-Moonlightshopping-Stadskanaal_20049STADSKANAAL – In het centrum van Stadskanaal wordt vrijdagavond 19 december een kerst- en moonlightshopping markt georganiseerd door de centrum-winkeliers. Je vindt er kramen met onder andere eigengemaakte kerstspullen. Alle winkels in het centrum van Stadskanaal zijn deze avond tot 23.00 uur geopend. RTV Stadskanaal brengt ‘live’ sfeerflitsen vanuit het centrum in het radioprogramma S-express tot 23.00 uur.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

2 Reacties op “Kerst – en Moonlightshopping in Stadskanaal

  1. winkeliers als jullie wat willen organiseren doe het dan ook wat met meer en zweer voller versiering dan dit doodsaai rommel wat er nu is en elk jaar weer de winkeliers krijgen elk jaar een heel mooi boompje voor hun deur en vervolgens doen ze niks mee terwijl ze zelf kerstballen en slinger enz verkopen triest voor woorden en zonde van het boompje er staan ook hele mooi grote bomen in het centrum 1 boom is het hele jaar al mooi verlicht waarom de rest van die bomen ook niet doet warm en zweer vol aan ook naar het winkelende publiek die jullie hier graag willen hebben vindt het tot nu toe elk jaar weer een doodsaai bedoeling en vindt het echt een grote misser triest triest

  2. Catharina wiering

    Ik vind het elk jaar supergezellig , en als mensen het niet sfeervol genoeg vonden was het er niet elk jaar weer zo superdruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.