Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Piet Adema (ChristenUnie) waarnemend burgemeester Borger-Odoorn

Piet Adema [F: ChristenUnie.nl]

Piet Adema  [F: ChristenUnie.nl]

EXLOO – Piet Adema is benoemd tot waarnemend burgemeester van Borger-Odoorn. Hij volgt Marco Out op, die vanaf 16 december burgemeester van Assen wordt. Adema is op dit moment waarnemend burgemeester van Tynaarlo. Dat blijft hij nog tot 16 december. Op 22 december begint hij dan aan zijn tijdelijke klus in Borger-Odoorn totdat er nieuwe burgemeester is. Adema is landelijk voorzitter van de ChristenUnie en was eerder waarnemend burgemeester in de gemeente Achtkarspelen. Daarvoor was Adema vier jaar lang gedeputeerde in de provincie Friesland.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.