Direct naar de inhoud.

ReumActief en GroenLinks Stadskanaal organiseren informatiebijeenkomst “Afschaffing huishoudelijke hulp”

GroenLinksSTADSKANAAL – Vanwege de door de gemeente verzonden brief van 29 september j.l., waarin aangegeven werd dat de Huishoudelijke Hulp 1 afgeschaft wordt, is veel ophef onder betrokkenen ontstaan. GroenLinks Stadskanaal en ReumActief hebben eerder een bezwaarschrift tegen deze brief ingediend om het signaal af te geven dat de gemeente Stadskanaal nauwlettend gevolgd wordt of zij de procedure op de juiste wijze uitvoert en zijn daarnaast enkele kaders in het bezwaarschrift aangegeven aan welke verplichtingen de gemeente heeft te voldoen.

Om meer duidelijkheid en praktische informatie te geven over de juridische procedure van de afschaffing van deze algemene maatregel, middels individuele besluiten, heeft ReumActief -in samenwerking met GroenLinks Stadskanaal- advocatuur/notariskantoor Klopstra & Volders bereid gevonden tijdens een informatiebijeenkomst hierover uitleg te geven. Daarnaast zijn ook andere (zorg)organisaties uitgenodigd om over de veranderingen rond de huishoudelijke hulp te vertellen. Aan het definitieve programma wordt momenteel gewerkt.

ReumActief1Ongeveer drie weken nadat de nieuwe beschikking door de gemeente Stadskanaal is toegezonden aan alle betrokken hulpbehoevenden zal deze bijeenkomst worden gehouden. De definitieve datum, tijdstip en locatie is daardoor nog niet bekend. Geinteresseerden dienen zich vooraf op te geven bij ReumActief via telnr. 0599-416380 of e-mailadres info@reumactief.info, zodat een goede locatie gezocht kan worden om deze bijeenkomst te houden. Geeft u daarbij aan of u liever in de middag of in de avond deze bijeenkomst bezoekt.

U wordt via de diverse media en de websites van GroenLinks Stadskanaal en ReumActief op de hoogte gehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-