Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Groene Piet bezoekt kringloopcentrum Wedeka

Groene Piet bij Wedeka

Groene Piet bij Wedeka

STADSKANAAL – Groene Piet zal vandaag om 14.30 uur Kringloopcentrum Wedeka aan de Gedempte Vleddermond 3 bezoeken. Dit bezoek heeft de gemeente Stadskanaal gewonnen met de Sinterklaasactie van Wecycle.

U kunt tijdens het bezoek oud elektrisch speelgoed bij Groene Piet inleveren. Afgelopen weken konden inwoners Groene Piet uitnodigen. Daarmee maakten zij kans op een uitje naar Attractiepark Toverland. Deze prijs wordt om 15.00 uur door wethouder Francis Boen en Groene Piet uitgedeeld aan de twee prijswinnaars. De andere aanwezigen krijgen een traktatie.

Oud elektrisch speelgoed en andere elektrische apparaten die ingeleverd worden bij Kringloopcentrum Wedeka worden gerecycled. Dat is belangrijk, want door recycling behouden we de grondstoffen. Ook komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.