Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

OM eist celstraf inzake poging tot doodslag in Stadskanaal

Rechtbank-0788STADSKANAAL/ GRONINGEN – Tegen een 21-jarige man uit Sappemeer is donderdag een celstraf van een jaar geëist vanwege poging tot doodslag. Hiervan is drie maanden voorwaardelijk.Volgens de officier van justitie is hij verantwoordelijk voor een ‘afschuwelijke matpartij’.

Hersenschudding
In augustus dit jaar krijgen enkele mannen in discotheek Fox in Stadskanaal ruzie om een meisje. Het gaat van kwaad tot erger. De Sappemeerster slaat en schopt twee mannen tegen hun lijf en hoofd. De mannen lopen onder meer een hersenschudding, gecompliceerde beenbreuk en gekneusde neus op.

Minderjarige
De man uit Sappemeer kreeg tijdens de mishandeling hulp van een 16-jarige jongen uit Stadskanaal. Zijn zaak werd vanwege zijn leeftijd achter gesloten deuren behandeld.De rechtbank doet over twee weken uitspraak. [RTV Noord]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.