Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Problemen rondom doorgifte lokale zenders bij KPN

OlonHILVERSUM – Diverse lokale omroepen zullen per 1 januari 2015 niet meer te ontvangen zijn via het aanbod van KPN Interactieve TV en KPN Glasvezel met hun radio- en televisiekanaal. De lokale omroepen kunnen het signaal van hun zenders niet op de juiste manier aanleveren aldus een KPN woordvoerder.

De lokale omroepen reageren op hun beurt met de opmerking dat ze het signaal doorgeven naar het centrale distributiepunt, de zogenaamde Mediahub van de OLON. Maar deze hub blijkt nog niet gereed. KPN heeft nu besloten om de bestaande signaalaanlevering van de lokale omroepen per 1 januari stop te zetten.  In onze regio lijkt hierdoor RTV Emmen voorlopig te verdwijnen bij KPN. Meer op onze mediasite ‘Semsland.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.