Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Record kniepertjes bakken in buurtcentrum Maarsstee

Juichende kniepertjesbakkers vieren hun record

Juichende kniepertjesbakkers vieren hun record

STADSKANAAL – Zo’n 30 vrijwilligers hebben de afgelopen week in vijf dagen een record aan kniepertjes gebakken in buurtcentrum Maarsstee. In de voorverkoop waren al ongeveer 17.000 kniepertjes besteld en ook de losse verkoop loopt inmiddels als een trein.

Het kniepertjes bakken is, naast de opbrengst voor het buurtcentrum, ook een sociaal gebeuren in de wijk. Het gaat om vijf leuke en gezellige dagen. Op donderdag 27 november kenden de vrijwilligers een vliegende start. Die dag werd meteen een dagrecord gevestigd met ongeveer 5.200 kniepertjes. Aan het einde van de bakmarathon waren er maar liefst meer dan 22.000 (!) stuks geproduceerd.

Er kunnen dus nog steeds kniepertjes worden besteld. U kunt even langsgaan bij het buurtcentrum of bellen naar 0599-659749, een e-mail sturen naar info@maarsstee.nl of bellen naar Reina Kiewiet 06-28089332. Ook tijdens de Kerstmarkt op 13 december zijn nog kniepertjes te koop.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

1 Reactie op “Record kniepertjes bakken in buurtcentrum Maarsstee

  1. Albert Ruiter

    Hoezo record, Baptisten Gemeente Stadskanaal Zuid, ook wel bekend als ’t Kruispunt had in 2 dagen tijd 20.000 kniepertjes gebakken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.