Direct naar de inhoud.

Grote kerstmarkt buurtcentrum Maarsstee

  • door:
  • op:

De kerstman groet u alvastSTADSKANAAL – Op zaterdag dag 13 december organiseert het Buurtcentrum Maarsstee aan de Nederlandlaan (tussen Groninger– en Frieselaan) van 13:00 uur tot 18:00 uur een overdekte kerstmarkt met mooie spullen en allerlei activiteiten. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht.

‘s Ochtends zal de Kerstman tussen 11:00 en 12:00 uur op de arrenslee met paarden door de wijk gaan om bewoners nogmaals te attenderen op de unieke Kerstmarkt voor Maarsstee.
‘s Middags kan iedereen vanaf 13:00 uur de Kerstman ontmoeten en voor een € 1,00 met hem op de arrenslee op de foto. Dit is niet alleen voor kinderen!

Ook is er een grote rommelmarkt. Er zijn de afgelopen maanden veel mooie en bruikbare
spullen ingezameld. Alles gaat weg voor kleine prijsjes. Een z.g.a.n. stofzuiger, veel servies
en aardewerk, blikken,voorraadbussen, schalen. Kortom te veel om op te noemen
Verder zijn er goedkope kerststukjes, kerstkaarten, decoraties, houten kerstbomen, loombandjes, knuffels, gratis touwtjestrekken voor kinderen, Rad van avontuur en enveloppenspel (met erg mooie prijzen van sponsors), spekkedikken (10 stuks voor € 5,50), kniepertjes, Nieuwjaarsrolletjes, voorverkoop oliebollen 31 december (10 voor € 3,50), raad het gewicht van een grote rollade en win! Er is natuurlijk ook gedacht aan de inwendige mens.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal