Direct naar de inhoud.

Leuke acties bij RTV Stadskanaal

  • door:
  • op:

Raad het geluidRTVS –  De lokale omroep van Stadskanaal is voortdurend op zoek naar leuke interactie met de luisteraar. Zo kun je sinds enkele weken meedoen aan acties en spellen waarmee, naast de eeuwige roem, leuke prijzen te winnen zijn! De prijzen zijn veelal beschikbaar gesteld door ondernemers in ons uitzendgebied.

 

Raad het geluid
In het vrijdagavondprogramma De S-Express kun je bijvoorbeeld een geluid raden. Dit geluid is opgenomen door de programmamakers Alex, Bert Jan en Dorien in de gemeente Stadskanaal of Veendam. (Daar wordt de S-Express ook uitgezonden) Een uniek geluid dus uit ons uitzendgebied. Nieuwsgierig? Klik dan hier voor het geluid van dit moment of ga naar www.s-express.nl voor tips en meer informatie.

Ontdek de plek
In samenwerking met VVV Veenkoloniën en Tourist Info Westerwolde loopt op Facebook de actie “Ontdek de Plek“. Hier dagen we iedereen uit op de getoonde plek een zo leuk mogelijke foto te maken waarmee wederom leuke prijzen te winnen zijn. Tevens wordt de leukste foto op canvas afgedrukt waarna het een prominent plekje in de gemeente krijgt. Bij voldoende “schilderijen” zijn we ook nog eens van plan een expositie te houden in Veendam en Stadskanaal!

Doe dus gerust mee en wie weet win je naast de eeuwige roem ook nog een leuke prijs!



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal