Direct naar de inhoud.

Regionale Omroepen op de bres voor de voedselbank

  • door:
  • op:
F: Omroep Gelderland
F: Omroep Gelderland

GRONINGEN – Tot en met 19 december gaan diverse Publieke Regionale Omroepen zoveel mogelijk lang houdbare levensmiddelen inzamelen voor de Voedselbank met de actie ‘Samen voor de Voedselbank’. Bij de regionale omroepen is de actie te volgen op radio, tv en website.

Noordoost Nederland

RTV Drenthe zamelt bij 70 supermarkten in de provincie goederen in voor de doelgroep en doet daar dagelijks op radio en tv tijdens de grote inzamel tour verslag van. Daarnaast gaat een verslaggever een week lang samen met zijn gezin leven als cliënt van de Voedselbank. Met hulp van het leger worden alle goederen bij de voedselbanken bezorgd.

RTV Noord is dagelijks met radio-uitzendingen live bij de acties die Groningers organiseren. Verder is er een budgetcoach op de radio voor tips en advies, gaat een verslaggever een week lang volgens de maatstaven van de Voedselbank leven en bouwen Groningers online hun eigen Voedselbank. Vorig jaar organiseerde RTV Noord al een succesvolle inzamelactie voor de Voedselbank waarmee een half miljoen euro aan levensmiddelen werd ingezameld. [ bron: mediamagazine ]

Meer informatie kun je lezen op: www.samenvoordevoedselbank.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal