Direct naar de inhoud.

Stoom en Kerst: proef de sfeer van vroeger!

  • door:
  • op:

stoomtreinStap in de wereld van Charles Dickens! Dat kan op zaterdag 13 en zondag 14 december tijdens de speciale Kerstritten van Museumspoorlijn S.T.A.R. Proef de sfeer van vervlogen tijden op de kerstmarkt in Dickens-stijl bij het station Stadskanaal en geniet van de stoomtrein tussen Stadskanaal en Veendam.

Kerstmarkt

Op zowel 13 als 14 december is er een kerstmarkt in de rijtuigenloods bij het station Stadskanaal. Op beide dagen is er muzikale omlijsting: op zaterdag de Knoalster Mix en op zondag het popkoor van de Muziekschool te Stadskanaal. Ook lopen er diverse vrijwilligers van toneelverenging UDI rond in historische kledij uit Dickens’ tijden!

IMG_9935klDe toegang voor de kerstmarkt is gratis bij een treinkaartje. Ga je niet met de trein mee dan is de toegang voor 12 jaar en ouder € 2,00. Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 1,00. Op zaterdag 13 december is de kerstmarkt geopend van 19.00 tot 22.00 uur, op zondag 14 december van 11.00 tot 18.00 uur.

Stoomtreinritten

Op beide dagen rijdt de stoomtrein van Stadskanaal naar Veendam. Geniet van het winterse landschap en de ondergaande zon in onze verwarmde en verlichte rijtuigen! Op zaterdag 13 december wordt er in de namiddag en de avond gereden, op zondag 14 december overdag. Reserveren voor de stoomtreinritten is niet noodzakelijk!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website: www.stadskananaalrail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-