Direct naar de inhoud.

Donatiecampagne bij McDonald’s Stadskanaal voor het Ronald McDonald Kinderfonds

  • door:
  • op:

Donatiecampagne bij McDonald's restaurants voor het Ronald McDonald KinderfondsSTADSKANAAL – McDonald’s restaurants Stadskanaal en Winschoten organiseren in de decembermaand een donatiecampagne voor het Ronald McDonald Kinderfonds.


Vanaf vandaag kunnen gasten 50 cent extra doneren bij hun bestelling. De opbrengst van deze donatiecampagne komt volledig ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

McDonald’s is sinds 1982 de betrokken partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. “Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat families speciale momenten met elkaar delen. Daarom vragen we deze decembermaand aan al onze gasten om bij hun bestelling 50 cent aan het Ronald McDonald Kinderfonds te doneren. Zo kunnen ouders in een Ronald McDonald Huis dicht bij hun zieke kind verblijven en – net als thuis – voor het slapen gaan een verhaaltje voorlezen,” aldus Debbie de Wagenaar, directielid van McDonald’s Nederland. “Wij zetten onze schouders eronder en roepen onze gasten op om samen met ons een prachtig bedrag voor het Ronald McDonald Kinderfonds bijeen te brengen.”

Donatiecampagne
Jaarlijks organiseert McDonald’s in de decembermaand de donatiecampagne, waarin McDonald’s gasten aanspoort een donatie te doen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit jaar loopt de donatiecampagne van 9 tot en met 29 december in alle McDonald’s restaurants in Nederland.

Over McDonald’s Nederland
In Nederland heeft McDonald’s 240 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.

Over Ronald McDonald Kinderfonds
Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er ruim 30 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn, door het aanbieden van 15 logeerhuizen vlakbij het ziekenhuis, 9 huiskamers in het ziekenhuis waar kinderen samen met hun ouders even kunnen vergeten dat ze ziek zijn, en 4 vakantieverblijven en een sportcentrum voor gehandicapte kinderen. Het Ronald McDonald Kinderfonds ontvangt geen overheidssubsidie en functioneert dankzij vrijwilligers en donaties.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal