Direct naar de inhoud.

Piratenavond in JSDB

piratenavond 2014ONSTWEDDE – Piratenavond in jeugdsoos ‘De Boerderij’. Dat betekent een avond vol Nederlandstalige muziek, zwieren, zwaaien, polonaise en keihard meezingen! Dit kan zaterdag 13 december in de jeugdsoos. Deze avond staat helemaal in het teken van Nederlandse en uiteraard ook Groningse nummers!

Speciaal voor deze avond hebben we club KDS uit Alteveer uitgenodigd om de plaatjes bij ons in de jeugdsoos te komen draaien. Deze heren kennen alle piratenplaatjes tot in de puntjes en zullen deze avond zeker doen slagen!

Houd jij ook van Nederlandstalige muziek? Of heb je gewoon zin in een leuke avond in Jeugdsoos ‘De Boerderij’? Kom dan zaterdag 13 december naar jeugdsoos ‘De Boerderij’. De deuren zullen om 20.30 uur geopend zijn. De entree is voor pashouders gratis en voor niet-pas houders €3,- .
Ook in de soos is alcohol alleen toegestaan boven de 18.

Kijk voor alle informatie op de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-