Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Glibberen op de Atlantislaan door oliespoor

002_MCS schoonmaak oliespoor Atlantislaan 09-12-14STADSKANAAL – Dinsdagmorgen 9 december werd er een oliespoor op het wegdek van de Atlantislaan in Stadskanaal ontdekt. Een gemeentewerker heeft het direct doorgegeven aan Milieu Cleaning Service (MCS). Vanaf de rotonde Dr. Kinglaan over de Atlantislaan tot de Onstwedderweg hebben deze het wegdek moeten schoonmaken. Het schoonmaken gaf geen hinder voor het rijdende verkeer. Wel ontstond er soms een rij auto’s achter de schoonmaakwagen van MCS. De veroorzaker van het oliespoor moet nog gevonden worden.  [112regioflits / R. Wiekenkamp]

Het oliespoor

Het oliespoor

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.