Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gerrie Kremer wordt raadslid SP Stadskanaal

Gerrie Kremer

Gerrie Kremer

STADSKANAAL – Bij de SP Stadskanaal gaat afwisseling van de wacht plaatsvinden binnen de raadsfractie. Raadslid Wim Orsel verlaat namelijk de gemeenteraad. Hij wordt aanstaande maandagavond vervangen door Gerrie Kremer. Gerrie Kremer was eerder al eens raadslid voor de PvdA Stadskanaal. Enkele jaren geleden heeft hij zijn PvdA lidmaatschap ingeruild voor die van de SP. Gerrie Kremer wordt aanstaande maandag beëdigd als raadslid.

 
Orsel zegt dat zijn vertrek te maken heeft met deels gezondheidsklachten en deels met het functioneren in de raad. Volgens het raadslid is het ‘niet zijn ding’ en is hij niet zo’n prater. Hij stond tijdens de raadsverkiezingen onderaan de lijst maar door de grote overwinning van de SP dit voorjaar kwam hij toch in de raad. Wim Orsel blijft wel in het bestuur van de SP- Stadskanaal. Organiseren van diverse SP acties heeft zijn voorkeur en liefde. Dat heeft de markante SP-er uit Stadskanaal altijd gedaan en zo zal het blijven.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

2 Reacties op “Gerrie Kremer wordt raadslid SP Stadskanaal

  1. Succes Gerrie!!!

  2. Gerrie,

    Van harte gefeliciteerd,
    Graag niet te veel moties en schorsingen aanvragen,we houden niet van laat thuiskomen!
    Succes Gerrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.