Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Arrestaties na mishandeling in Stadskanaal

politie_boeienSTADSKANAAL – De politie heeft zaterdagnacht een 19-jarige inwoner van Stadskanaal en een even oude inwoner van Nieuw Buinen aangehouden. Beiden worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een mishandeling van een aantal jongeren op de Navolaan in Stadskanaal.

Bij de mishandeling zou in ieder geval een 17-jarige jongen uit Musselkanaal zijn geschopt en geslagen. Dat zou ook zijn doorgegaan toen de knaap al op de grond lag. Hij raakte gewond aan zijn gezicht. Ook enkele andere jongeren liepen klappen op.

De 19-jarige Kanaalster werd achter een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat aangehouden. Hij verzette zich en moest worden overmeesterd. De verdachte uit Nieuw Buinen werd zonder problemen aangehouden.

De politie probeert te achterhalen wie welke rol in de vechtpartij heeft gespeeld. Meer aanhoudingen zijn niet uitgesloten.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.