Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Evaluatie pilot sociaal team Nieuw-Buinen

Wethouder Frits Alberts Borger-Odoorn

Wethouder Frits Alberts Borger-Odoorn

NIEUW BUINEN – Vanmiddag sloot wethouder Frits Alberts de pilot sociaal team Nieuw-Buinen af met een evaluatiebijeenkomst in MFA Noorderbreedte.

Het jaar 2014 was een druk jaar waarin hard gewerkt is aan de organisatie van de nieuwe zorgtaken. Borger-Odoorn startte op 3 maart van dit jaar de pilot sociaal team Nieuw-Buinen om de nieuwe manier van werken met sociale teams voor te bereiden en verder uit te rollen. De pilot wordt vanmiddag in MFA Noorderbreedte in Nieuw-Buinen afgesloten met een evaluatiebijeenkomst, waarin de uitkomsten en de rapportage van het werken in het sociaal team worden gepresenteerd.

Wethouder Frits Alberts: “We sluiten vandaag een leerzame periode af, waar ik nu al met trots op terugkijk. Het sociaal team Nieuw-Buinen heeft met een enthousiast team van professionals gepionierd in een nieuwe benadering van integraal werken. Met het principe van ‘1 gezin, 1 plan, 1 regisseur’ als belangrijkste uitgangspunt. Zonder op de uitkomst van de evaluatie vooruit te willen lopen, kan ik wel zeggen dat deze periode van voorbereiding en oefening waardevolle inzichten heeft opgeleverd. Dit biedt een goed perspectief voor de drie sociale teams die vanaf 1 januari in Borger-Odoorn de zorg en ondersteuning gaan verzorgen, op maat en zo dichtbij mogelijk!”

De evaluatiebijeenkomst was ook het moment om de directeur/kwartiermaker en de teamcoördinator van de nieuwe stichting Sociale teams Borger-Odoorn en de drie sociale teams officieel voor te stellen aan de aanwezigen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.