Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PvdA Borger-Odoorn goed vertegenwoordigd op lijsten Waterschap en Provinciale Staten

Peter Zwiers

Peter Zwiers

BORGER ODOORN – De afdeling Borger-Odoorn is goed vertegenwoordigd op de lijst voor het Waterschap Hunze & Aa’s en op de lijst van Provinciale Staten Drenthe. De PvdA-lijst van het waterschap wordt zelfs aangevoerd door Fien Heeringa, inwoner van Drouwen. Op de lijst van de PvdA voor Provinciale Staten neemt Peter Zwiers, 2e Exloermond, een prominente zesde plaats in. Ook Jan Feiken uit Nieuw-Buinen staat op de lijst voor Provinciale Staten. Hij staat op plek 17. De verkiezingen voor zowel het waterschap als Provinciale Staten zijn op 18 maart 2015.

Fien Heeringa
Fien Heeringa kent al een lange politieke loopbaan. Ruim 20 jaar is ze raadslid geweest voor de PvdA in Borger-Odoorn. In 2014 heeft ze afscheid genomen van het raadswerk. Sinds 2007 is zij ook algemeen bestuurslid van het waterschap Hunze & Aa’s. Zij gaat nu op voor een tweede periode als bestuurslid van het waterschap.

Peter Zwiers
Ook Peter Zwiers heeft in de gemeenteraad van Borger-Odoorn gezeten. Tussen 2006 en 2011 was hij raadslid namens de PvdA Borger-Odoorn. In 2011 heeft hij de stap naar Provinciale Staten gezet. Hij gaat nu op voor een tweede periode in Provinciale Staten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.