Direct naar de inhoud.

Wandeltocht S.A.M. in het Horstenbos groot succes

  • door:
  • op:

wandeltocht HorstenbosMUSSELKANAAL – Afgelopen zondag 14 december werd de eerste wandeltocht van S.A.M. (Stichting Activiteiten Musselkanaal) georganiseerd in het Horstenbos met 30 deelmemers. Onder de bezielende leiding van Klaas en Christiaan werd een bivak opgeslagen m.b.v. de grote partytent van Klaas Lanting. Op de tafels kwam het eten en drinken te staan en werden er apparaten aangesloten aan de aggregaat.

De wandelaars vertrokken om 11 uur met Joris, de boswachter van dienst, op weg naar de ” VOEDERPLAATS “, vergezeld door onze fotograaf Gerrit. Onderweg werd menig mooie en leuke foto vastgelegd. Joris boeide de wandelaars met zijn interessante uitleg en wetenswaardigheden.
Rond kwart voor twaalf arriveerden de wandelaars bij de VOEDERPLAATS, die voor mensen bedoeld bleek te zijn en waar men zich rijkelijk te goed kon doen aan warm en koud eten en drinken en waar Anna de bevoorrading voor haar rekening nam.

Kerstman komt langsOpeens werd een bel gehoord en wie denken jullie dat er aankwam ??? Ja, de KERSTMAN met paard en wagen, zittend naast de koetsier en wat had hij bij zich.. een zak vol cadeautjes. Nadat de koetsier van koffie was voorzien en het prachtige paard was bewonderd vertrokken deze huiswaarts en begon de kerstman aan het uitdelen van z’n meegebrachte verrassingen, waarbij menig verheugd gezicht gezien werd. Daarna ging hij met Gerrit Lubben, per auto weg.

Helaas kwam Hans te laat want de kerstman was al weer weg ! Daar was niets meer aan te doen. De wandelaars gingen met Joris terug naar de Horsten, Adry werd naar huis gebracht i.v.m, de kou en de voederplaats werd afgebroken.

Ook dit was weer een activiteit van de Stichting Activiteiten Musselkanaal die mogelijk gemaakt werd door de dames Jessica en Anneke ( E.H.B.O.) uit Veendam. En dat allemaal vrijwillig!

[Tekst en foto’s MSK’jeWandelen SAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-