Direct naar de inhoud.

Burgemeester Galama vrijdagavond bij RTV Stadskanaal

  • door:
  • op:

Burgemeester GalamaRTVS – Burgemeester Baukje Galama van de gemeente Stadskanaal neemt vrijdagavond deel aan het radioprogramma ‘S- express’ van RTV Stadskanaal. De Burgemeester schuift aanstaande vrijdagavond aan rond 18.30 uur. Er wordt dan, in een gesprek van een half uur, teruggekeken op een aantal gebeurtenissen van het afgelopen jaar maar natuurlijk ook vooruitgekeken. De muzikale inbreng is ook van de burgemeester.

In het afgelopen jaar zijn diverse lokale politici te gast geweest in het vrijdagavond radioprogramma. De reacties waren dermate positief dat RTV Stadskanaal ook in 2015 deze ‘laagdrempelige’ interviews met een bekende Kanaalster of politicus blijft maken en uitzenden. Altijd tussen 18.30 en 19.00 uur in het 1e uur van de infotainment show.

Programma- website van de S-express. Hier lees je alles wat je kunt verwachten op de vrijdagavond. Het programma is een gezamenlijke productie van RTVS en radio Parkstad. Het wordt vanaf 19.00 uur ook in de gemeente Veendam uitgezonden. 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal