Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mooie kerst voor 143 werknemers van Wedeka

Gerrie Kremer wordt beëdigd

Gerrie Kremer wordt beëdigd als SP-raadslid

STADSKANAAL – Gisteravond stemde de gemeenteraad van Stadskanaal unaniem in met het voorstel om het tijdelijk contract van 143 Wedeka-werknemers uit Stadskanaal om te zetten in een vast dienstverband. Wethouder Francis Boen (PvdA) had eerder aangegeven dat het te duur werd om deze mensen aan het werk te houden maar een paar maanden later lieten nieuwe berekeningen zien dat het toch te dragen was.

Er waren veel emoties gisterenavond tijdens de raadsvergadering. Een traantje van blijheid werd weggepinkt door Voorzitter Anneke Doll van de ondernemingsraad van Wedeka. Als (in)spreekster sprak ze haar dank uit aan alle raadsleden en in het bijzonder aan wethouder Boen.

Nieuw raadslid

In het begin van de raadsvergadering gisterenavond werd raadslid Wim Orsel bedankt voor zijn SP- inzet binnen de gemeenteraad door (voorzitter) Burgemeester Galama. Orsel heeft plaats gemaakt voor Gerrie Kremer die nu namens de SP Stadskanaal in de raadsfractie zit.  Lees ook onze eerdere berichtgeving hierover.

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Mooie kerst voor 143 werknemers van Wedeka

  1. Hoi hoi.ik werk bij wedeka groenvoorziening in bourtange.ik heb een elf maanden contract. Ik heb contract tot eind september 2015..heb ik nu ook kans op een vaste contract?? Groetjes Micha Bolt..hoop op antwoord op me vraag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.