Direct naar de inhoud.

Moonlightshopping en Kerstmarkt live op je radio

  • door:
  • op:

moonlight 1STADSKANAAL – Met de feestdagen in zicht maken de Centrum Winkeliers Stadskanaal zich op om het winkelende publiek een gezellige en sfeervolle avond shoppen te bezorgen. Vrijdagavond 19 december a.s. zal in het centrum van Stadskanaal een Kerstmarkt en Moonlightshopping worden gehouden, van 18.00 – tot 23.00 uur.

RTV Stadskanaal doet vrijdagavond  een (live) radio-sfeerverslag tussen 19.00 en 23.00 uur in het programma S-express.  Onze reporters zullen o.a. rondom de Oude Markt en in de Kanaalpassage te vinden zijn. Je hoort ons op de ringleiding van de winkels, het kabelnetwerk van ziggo, livestream en in de ether op 105.3 FM.

Het winkelende publiek kan deze avond genieten van live muziek in alle straten op pleinen en in de Kanaalpassage. Kinderen die met hun zelfgemaakte lichtjes door het centrum zullen gaan. Deze optocht begint om 19.00 uur vanaf het Raadhuisplein en eindigt rond 20.00 uur aan de Beneluxlaan. De optocht is geheel kosteloos. Tijdens de wandeling wordt de kinderen door de ondernemers een versnapering aangeboden. Glühwein, de Kerstmannen die cadeautjes uitdelen. Kortom, overal gezelligheid in het centrum.

Kijk voor de diverse winkeltijden op de website van de centrumwinkeliers..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-