Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester Galama sluit twee drugspanden

Hennep

Hennep

STADSKANAAL – Afgelopen maandagavond, tijdens de raadsvergadering, kondigde burgemeester Galama al aan dat ze twee drugspanden in Musselkanaal en Alteveer had laten sluiten. Bij de actie is één persoon in bewaring genomen, de overige bewoners hebben elders onderdak moeten zoeken. Bij de panden werden soft en harddrugs aangetroffen en een hennepkwekerij. Ook werd er een vuurwapen aangetroffen.

Burgemeester Galama spreekt van een ernstige overtreding wat niet getolereerd kan worden in een woonwijk. De panden zijn gesloten voor de duur van drie maanden tot zes weken. De gemeente Stadskanaal hanteert een streng beleid tegen kwekers en (illegale) handelaren in drugs.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.