Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerst Speel In van de muziekschool in Geert Teis

Geert Teis TheaterSTADSKANAAL – Muziekschool Zuid-Groningen staat zaterdag 20 december in het teken van de jaarlijkse Kerst Speel In. De afgelopen weken is er door de leerlingen druk geoefend, om een prachtige uitvoering te kunnen neerzetten op deze zaterdag voor kerst.

Nieuw dit jaar is de medewerking van de jeugdtheaterklas van de muziekschool, o.l.v. Gonda Jonker. Zij gaan een kerstverhaal opvoeren dat afgewisseld wordt met optredens van de ballet- en streetdance leerlingen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het kinderkerstkoor en het popkoor, dat begeleidt wordt door het orkest.

Vanaf 11.30 uur zijn belangstellenden welkom in Theater Geert Teis om te komen genieten van een prachtige uitvoering. De toegang is gratis.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.